Om os

Trafik & Fritid ApS er et veletableret firma.


Firmaet blev grundlagt i 1987, hvor arbejdet hovedsageligt bestod af linieføring på de danske landeveje - heraf navnet.
Firmaet tog ejerskifte i 2007, hvor John Madsen overtog firmaet. John Madsen har været ansat i firmaet siden 1997.

 

I dag beskæftiger vi os med salg indenfor; stribemalemaskiner, græsmalinger, udstyr til sportsgulve, praktiske hjælpemidler til folk "ude i marken". 

 

Derforuden ejer Trafik og Fritid SportAlt.dk som forhandler sportsrekvisitter til ude som inde samt webshoppen BBrens.dk som forhandler fliserens til udendørs belægning.


Med mere end 30 år i branchen, ligger vi vægt på, at yde optimal kundeservice med stor kundetilfredshed, heraf vejledning og valg af produkter samt produktløsninger - som er en stor tillidssag mellem kunde og leverandør - og som kun skabes gennem en god åben dialog samt et godt og positivt samarbejde.

Med kunden i centrum sikre vi os, at vore kunder tilbydes det bedste produkt (produktudvikling har høj prioritet) hvor kvalitet og pris hænger sammen, samtidig med en hurtig og direkte levering. Vores Webshop er opbygget således, at den er nem og overskuelig at finde rundt i. Men skulle der alligevel være noget vi kan gøre bedre, hører vi gerne fra Jer.

Trafik & Fritid har eget serviceværksted, hvor service og reperationer udføres af et veluddannet personale.


Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 75389911 eller e-mail tf@trafik-fritid.dk, hvis du har spørgsmål, ønsker et uforpligtende tilbud eller har kommentarer, ris eller ros.